Μια νέα γευστική γωνιά, στην Γαρίτσα, σας περιμένει να δοκιμάσετε νόστιμους μεζέδες φτιαγμένους με αγνά υλικά και με παραδοσιακές συνταγές. Ξεχωριστά πιάτα δημιουργούνται ανάλογα με την εποχή, ώστε να ετοιμάζονται με φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα.

Ο χώρος ευχάριστος, με έντονα χρώματα στους τοίχους. Όλα τα μεζεδάκια του καταλόγου ταιριάζουν υπέροχα με τσίπουρο, χύμα ή εμφιαλωμένο, μπύρα αλλά και ούζο, ενώ όσοι προτιμούν το κρασί θα βρουν κι εδώ επιλογές σε χύμα ή φιάλη.

Αν κάτι σε κερδίζει με την πρώτη ματιά στη "Piazza του μεζέ" είναι αυτό το υπέροχο διώροφο νεοκλασικό που παραπέμπει σε άλλες εποχές.

Μπαίνοντας μέσα σε υποδέχεται ένας ζεστός σπιτικός χώρος. "Μήπως ήρθαμε σε σπίτι" θα σκεφτείς όταν πας για πρώτη φορά. Στο ίδιο κλίμα και το φιλικό γρήγορο και περιποιητικό σέρβις.

Αλλά και οι μεζέδες του. Από το κεμπάπ γιαουρτλού και την τηγανιά μέχρι την σαλάτα τσου κορφούς. Όταν ο καιρός ανοίγει, η πλακόστρωτη αυλή της "Piazza του μεζέ" είναι σαν μια όαση σε ελάχιστη απόσταση απο την πόλη της Κέρκυρας!

Τηλ: 2661 100321 / Facebook 


contentmap_plugin