Στο Κανόνι της Κέρκυρας λειτουργεί το «Ma Cocotte Specialty Cafe Cocktail Bar & Restaurant» με πανοραμική θέα στο σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας, το Ποντικονήσι και τη Μονή Βλαχερνών προσφέροντας μεγάλη ποικιλία ροφημάτων, σνακ και υπέροχων γλυκών.
Στο Ma Cocotte Specialty Cafe Cocktail Bar & Restaurant με χαρακτήρα μπαρ και multi ethnic καφέ στο Κανόνι της Κέρκυρας σερβίρονται από το νωρίς το πρωϊ μέχρι αργά το βράδυ μοναδικές ποικιλίες και αποκλειστικά χαρμάνια καφέ, σε όσους αναζητούν αυθεντικές ποιοτικές και γευστικές εμπειρίες. Δροσερή ατμόσφαιρα το βράδυ, όμορφη διακόσμηση, θεματικές βραδιές με γνωστούς DJ της Κέρκυρας και ευφάνταστα cocktails με φρέσκα φρούτα, συνθέτουν τον χαρακτήρα του Ma CocotteSpecialty Cafe Cocktail Bar & Restaurant στην Κέρκυρα.
Επισκεφθείτε το Ma Cocotte Specialty Cafe Cocktail Bar & Restaurant για να απολαύσετε καφέ & ποτά υψηλής ποιότητας, αλλά και να συναντήσετε υπέροχους ανθρώπους, να ακούσετε ποιοτική μουσική και να χαλαρώσετε σε έναν άνετο και ευχάριστο χώρο συνάντησης. Όλα αυτά, απολαμβάνοντας παράλληλα, τη μαγευτική θέα προς τη γύρω περιοχή και τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου .

Τηλ: 2661 401621 | www.macocotte.gr | και στο facebook

contentmap_plugin