Καλοκαιρινό σκηνικό και διάθεση με χαλαρή μουσικη . Κάπως έτσι μπορεί κάποιος να περιγράψει το ''Karma Kafe Kreperie'' στην παραλία του μαραθία στην Νότια Κέρκυρα.

Το σκηνικό, ένα από τα ωραιότερα νησιά του κόσμου, η Κέρκυρα, σε μια παραλία του νότου, με καταγάλανα νερά και υπέροχη αμμουδιά, τον Μαραθία , εκεί βρίσκεται το ''Karma Kafe Kreperie'' και  συγκαταλέγεται σίγουρα στα ¨10 μέρη που πρέπει να επισκεφθείς στην Κέρκυρα¨.

Προικισμένο με όλα τα δώρα της φύσης, σε ένα υπέροχο τοπίο, πάνω στην θάλασσα, προστατευμένο από τον αέρα, ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε με μοναδική αισθητική για να προσφέρει στους πελάτες του στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και διασκέδασης στις ξαπλώστρες του ή στο lounge επίπεδο.

Το ''Karma Kafe Kreperie'' με την επιβλητική μορφή του, τη minimal διακόσμηση και τις λαχταριστές γεύσεις σάς περιμένει από το πρωί για βουτιές και καφέ μέχρι το βράδυ για κοκτέιλ και καλοκαιρινή διασκέδαση.

Eίναι από τα κορυφαία μέρη, για να διοργανώσετε ένα πριβέ πάρτι δίπλα στη θάλασσα. Τo μόνο σίγουρο είναι πως αυτά τα ξεχωριστά πάρτυ έχουν μείνει αξέχαστα σε αυτούς που είχαν την τύχη να τα ζήσουν και να επιλέξουν το ''Karma Kafe Kreperie'' για να τα διοργανώσουν.

Τηλ 698 599 2570 / Facebook


contentmap_plugin