Το Kart Cross απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα από την πόλη της Κέρκυρας, σε μια καταπράσινη περιοχή στο λιβάδι του Ρόπα. Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα ν' απολαύσετε το μηχανοκίνητο αθλητισμό σ' ένα αυθεντικό φυσικό Κερκυραικό τοπίο.

Η μοναδική για το νησί εγκατάσταση Kart Cross λειτουργεί τα τελευταία 10 χρόνια, προσφέροντας συναρπαστικές συγκινήσεις για τους λάτρεις της ταχύτητας.

Μια ειδικά διαμορφομένη πίστα 350 μέτρων, με φόντο το λιβάδι του Ρόπα, σας προσφέρει την ευκαιρία να ζήσετε την συγκλονιστική εμπειρία της ταχύτητας, με ασφάλεια και δύναμη.

Τα kart, με ένα κάθισμα και το κέντρο βάρους στο μεσαίο τμήμα, διαθέτουν ανατομικά καθίσματα, ζώνες ασφαλείας 4 σημείων και είναι πολύ εύκολα στην οδήγηση, ενώ ακόμα και παιδία από 8 ετών και άνω μπορούν να τα οδηγήσουν με ασφάλεια. Ο απαραίτητος εξοπλισμός είναι φυσικά δωρεάν.

Ελάτε στο λιβάδι του Ρόπα για τα Kart Kross και πριν την αναχώρησή σας, απολαύστε το γεύμα ή το δείπνο σας στην οικογενειακή μας ταβέρνα μας, με κερκυραϊκή σπεσιαλιτέ και καλό ντόπιο κρασί.

Τηλ 6977 43 75 30 / Facebook

contentmap_plugin