Τί είναι το InfoKerkyra.gr ;

Το InfoKerkyra, είναι ένας διαδικτυακός τουριστικός οδηγός για το νησί της Κέρκυρας, διαθέσιμο σε 8 γλώσσες.

Με περισσότερα από 400 καταχωρημένα σημεία ενδιαφέροντος, σε υποκατηγορίες αλλά και διαδραστικό χάρτη, έχει σαν σκοπό την ανάδειξη των ιδιαίτερων φυσικών, πολιτιστικών και πολιτισμικών πόρων του νησιού μας, καθώς και όλων των τουριστικών υποδομών του, ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος επισκέπτης, να έχει πλήρη εικόνα και γρήγορη ξενάγηση στην Κέρκυρα.

Δίνοντας βάση στο content -την πληροφορία δηλαδή-, και όχι την άμεση και κουραστική διαφήμιση, το INFOKERKYRA είναι ένας τουριστικός οδηγός, -και όχι οδηγός αγοράς- , στον οποίο ο επισκέπτης του, μπορεί να περιηγηθεί άνετα, τόσο από τον υπολογιστή του, όσο και από το iphone, το ipad η την android συσκευή του.

Το InfoKerkyra σας δίνει ένα ξεχωριστό, έμμεσο και όχι κουραστικό για τον επισκέπτη της σελίδας τρόπο, να προβάλετε στοχευμένα και φτηνά την επιχείρηση και τις υπηρεσίες σας, σε ένα ευρύτερο κοινό το οποίο είναι εν δυνάμει πελάτες σας.

Είμαστε στελεχωμένοι από νέους και έμπειρους ανθρώπους, με ζωηρή δημιουργική διάθεση που έχουν άποψη στη διαφήμιση, νέες ιδέες, δημιουργικές προτάσεις.

Επενδύουμε στην τεχνολογία των πολυμέσων και τον σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε τις πιο αποτελεσματικές και συμφέρουσες λύσεις που να καλύπτουν τις απαιτήσεις σας.


Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλ.: (+30) 2661034786
E.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.