Ο KISS FM 958 παρουσιάζει το φεστιβάλ σύγχρονου χορού σε αστικό τοπίο «ένα μικρό βήμα» με συνδιοργανωτές την «Ελεύθερη Πτώση» και το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κέρκυρας επιστρέφει φέτος για έκτη χρονιά στην Κέρκυρα.

Το φεστιβάλ «ένα μικρό βήμα» μεγαλώνει!
Το 2015 για πρώτη φορά θα διαρκέσει δυο εβδομάδες, θα φιλοξενήσει διπλάσια σεμινάρια και  παραστάσεις και θα εγκαινιάζει την καλλιτεχνική συνεργασία με το σύνολο κρουστών της φιλαρμονικής εταιρίας Κέρκυρας.

Το «ένα μικρό βήμα» 2015 ξεκινάει στις 20 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την01 Αυγούστου 2015. Κατά τη διάρκειά του θα πραγματοποιηθούν ποικίλες παραστάσεις Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών με ελεύθερη είσοδο, σεμινάρια τεχνικής σύγχρονου χορού και για ακόμα μία χρονιά θα δοθεί η ευκαιρία σε επιλεγμένους χορευτές να δουλέψουν με καταξιωμένους χορογράφους και να εμφανιστούν επί σκηνής στο πλαίσιο των τριών performance project.

Το φεστιβάλ αξιοποιεί δρόμους, πλατείες, κτήρια με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, θέτοντας ως στόχο να εξαπλωθεί η εμβέλεια προσέγγισης του σύγχρονου χορού, αποκαλύπτοντας το δημόσιο χώρο ως τον ιδανικό τόπο έκφρασης της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας. Παράλληλα, συνεισφέρει στο να ξεδιπλωθούν οι ιδέες και οι εικόνες του σύγχρονου χορού, οι δημιουργοί να ανταλλάξουν εμπνεύσεις, εμπειρίες και οράματα και οι καλλιτέχνες να δώσουν νέα πνοή στην πόλη.

Η μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων και η ανταπόκριση του κοινού μας γεμίζει με αισιοδοξία να συνεχίσουμε το φεστιβάλ. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες, όπως οι: Johannes Wieland, Martin Kilvady, Στέλλα Ζάννου, Γιάννης Καρούνης, Ερμής Μαλκότσης, Elias Aguire, Carmen Werner, Marion Sparber, Victoria P. Miranda, Edgen Lame, Simona Bertozzi, Χριστίνα Μερτζάνη, Ευάγγελος Πουλίνας,θα παρουσιάσουν παραστάσεις και θα δώσουν σεμινάρια.

Το ένα μικρό βήμα είναι μέλος του διεθνούς δικτύου φεστιβάλ Ciudades que Danzan (Dancing Cities).More Info: Facebook Website