Το Νησάκι Κέρκυρας είναι στην βορειοανατολική ακτή του νησιού και το όνομα του οφείλεται στο γεγονός ότι στο παρελθόν αποτελούσε ξεχωριστό νησί που με την πάροδο των χρόνων ενώθηκε με την Κέρκυρα. Εκεί όπου βρισκόταν κάποτε το μικρό αυτό νησάκι βρίσκεται σήμερα μία γραφική ταβέρνα.

Το Νησάκι Κέρκυρας παραμένει ένα ήσυχο μη τουριστικό θέρετρο, ιδανικό για χαλαρές οικογενειακές διακοπές κοντά στην φύση και μακριά από το άγχος της πόλης. Κατά την διάρκεια της μέρας μπορείτε να διασκεδάσετε κάνοντας θαλάσσια σπορ, νοικιάζοντας ένα σκάφος ή περπατώντας το Κερκυραϊκό Μονοπάτι.

Το βράδυ, θα βρείτε κάποια μικρά μπαρ για να πιείτε ένα χαλαρό ποτάκι, αλλά αν αναζητάτε κλαμπ και δυνατή μουσική είστε στο λάθος μέρος. Παρόλα αυτά αν έχετε όρεξη για κάτι παραπάνω μπορείτε να κατευθυνθείτε προς την Κασσιόπη ή το Ύψος, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση και διαθέτουν πιο έντονη νυχτερινή διασκέδαση.

Στο Νησάκι Κέρκυρας θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά. Κολυμπήστε στα πεντακάθαρα νερά της παραλίας στο Νησάκι ή εξερευνήστε του μικρούς κολπίσκους που βρίσκονται ολόγυρα. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε καλό φαγητό στις ταβέρνες της περιοχής, από Κερκυραϊκές σπεσιαλιτέ, ως και φρέσκο ψάρι και διεθνή κουζίνα.

contentmap_plugin